loading...
شلف دونی
دکوری فروشی بازدید : 74 یکشنبه 09 تیر 1398 نظرات (0)

میوه ها و سبزیجات با توجه به تَر و به شدت آبدار بودن، مکانیزم خاصی را برای خشک شدنِ اصولی و صحیح می طلبند تا در طی این فرآیند هم آسیب بسیار کمی به بافت و ظاهر آنها وارد شده و هم مواد معدنی و ویتامین های مفید خود را از دست ندهند. به همین دلیل محققان روش های بسیار مختلفی برای این امر ابداع کرده اند.

با توجه به اینکه تعداد و انواع دستگاه خشک کن میوه ، نیمه صنعتی و صنعتی به شدت متنوع و مختلف است می توان گفت تمامی این دستگاه ها به چندین شیوه اقدام به خشک کردن و تولید میوه ها و سبزیجات گوناگون می کنند. هر کدام از این روش ها مزیت و برتری های خاص خود را دارد تا جایی که برخی از این شیوه ها به شدت در حفظ و نگهداری ویتامین ها و خواص مثبت آن، در بالاترین درجه فعالیت می نمایند.

برخی از این روشها به این قرار می باشند:


استفاده از نور خورشید

استفاده از امواج مایکروویو

استفاده از روش انجماد


باید گفت هر کدام از این شیوه ها، مکانیسم و فرآیند خشک کردن مخصوص به خود را داشته و هزینه و میزان مصرف انرژی در هر کدام از آنها نیز متفاوت است. شکل و شیوه خشک کردن میوه و سبزیجات در یک دستگاه خشک کن ، هم می تواند در قیمت نهایی محصول موثر بوده هم در کیفیت آن و هم تناژ نهایی تولید. در واقع خوددستگاه خشک کن میوه و نیز روش خشک کردن محصولات می تواند رمز موفقیت هر تولیدکننده ای باشد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 12
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 38
  • بازدید ماه : 89
  • بازدید سال : 858
  • بازدید کلی : 31,551